3 Eylül 2013 Salı

3.Eylül.2013



Göz görmeyince gönül unutur derler ya, yavan hayatların cümlesidir bu.Gönlü doldurduğun gözlerin silinmesi kolay mıdır bu kadar.Bırak yılları aylarını, haftalarını adadığın insanların yada ufacık bir kuşun, bir kedinin özlemi sarar bazen düşüncelerini.Bir nefes aldığın sigaran, baktığın bir manzara taaa eskilere götürür seni.İçine çektiğin bir koku, tattığın bir yemek hatıralarını canlandırır zihninde ve ne kadar özlediğini fark edersin unutamadıklarını.Dostun, komşun, kardeşin, öğretmenin, kaybını yaşadığın yarin yada aileden biri..Unutamamak hiç aklından çıkmaması değildir elbette, ellerini açtığında semaya dudaklarından dökülenlerdir gönlünden çıkarmadıkların, yada gönlüne taht kuranlar.Herkesin vardır kıymetlileri, yaşadığın her hayatta hapsedersin yüreğine birilerinin sevgilerini.Güzeldir hayat, onlarla.Anlamlıdır..ve aslında en çokta onlar acıtır..

2 yorum:

  1. Hiç unutamadığımsın arada ne kadar mesafeler olsada, hangi yaşamlarda, hangi sıkıntılarda, hangi hayat koşturmacasının dipsiz kuyusunda olsamda... Dediğin gibi bir koku, bir ses, bir rüzgar bile nerelere taşıyor insanı. Rabbime şükürler olsun çok güzel anılar biriktirmişim geçmişe dönebileceğim. Özelliklede sizli hatıralarla dolu geçmişim, yüreğim... Sizi seviyorum hemde çok <3

    YanıtlaSil
  2. Kızz beni duygulandırdın "Rabbime şükürler olsun çok güzel anılar biriktirmişim geçmişe dönebileceğim. Özelliklede sizli hatıralarla dolu geçmişim, yüreğim... Sizi seviyorum hemde çok"

    Bende, bizde seni çokkk seviyoruz (Hümeyranın adınada söyleyeyim, o ne zaman okur bilmiyorum ;p ) Gözlerinin taa derinleri mutlulukla ışıldasın her zaman..

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim...